Monterpaket för utställare

Priser på våra vanligaste monterpaket i vår utställning. Vill ni ha större monter, eller annan typ av yta som passar till era idéer som passar på Mötesplatsen ordnar vi det.

Standardmonter 6 kvadratmeter

I denna monter ingår vita alu väggar med 3 meter bakvägg och 2 stycken 1 meters sidovägg, el samt inredning dvs möbler fritt urval från Stockholmsmässan eventservicekatalog, spotlights, eluttag, valfri matta, skylt på montern med ert namn/logotype. Monterpersonal anmäles separat, 600 kronor exklusive moms, per person och dag. Då ingår allt som i ordinarie deltagaravgfit, max 2 monterpersonal per monter.

Pris: 12 000 kronor exklusive moms

Standardmonter på Nationella Patiensäkerhetskonferensen
Minimonter på Nationella Patientsäkerhetskonferensen

Minimonter 1 kvadratmeter

Denna monter är till för dig som bara har behov av ett ståbord och en bakvägg för att exempelvis demonstrera ett digitalt verktyg eller tjänst. I priset ingår bakvägg, spotlights, ståbord, eluttag samt skylt på montern med ert namn/logotype. Monterpersonal anmäles separat, 600 kronor exklusive moms, per person och dag. Då ingår allt som i ordinarie deltagaravgfit, max 1 monterpersonal per minimonter.

Pris: 4 500 kronor exklusive moms

Större yta eller annan yta

Vill ni ha större monteryta? Har ni idéer till olika typer av interaktivtet och workshops som ni vill presentera på mötesplatsen? Vill ni få plats att demonstrera innovativa produkter? Alla idéer som tillför mervärde och ökar kunskapen om patientsäkerhet är välkomna! Hör av er så hittar vi bästa lösningen för er.

Mats Johansson, ansvarig Mötesplatsen  patientsakerhet2018@motesledarna.se

Intresseanmälan monterpaket

 

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner.

Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018

Ett samarbete mellan arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting.