Nyheter från Patient­säkerhets­konferensen

 • Brutalt ytlig underhållning
  Du har väl inte missat att anmäla dig till middagen? Avsluta dagen med kollegor och nya vänner på vår middag. Fartfylld underhållning av Lars Vegas trio.
  2018-08-27
 • Nu kan du välja seminarium
  Alla anmälda deltagare och föreläsare har nu fått mail att välja seminarium. Är du anmäld och inte fått mail? Kolla först din skräpmail, sen hör av dig till oss.
  2018-08-27
 • Förändringar bland våra internationella talare
  Tyvärr har Tamara Bucher från Mayokliniken ställt in sin medverkan. Neelam Dhingra-Kumar från WHO ersätts av Simon Feldbæk Peitersen från WHO.
  2018-05-18
 • Vill du finnas med i vår monterutställning?
  Till konferensen 2018 bjuder vi för första gången in fler aktörer att ställa ut med monter på Mötesplatsen! Har ni spännande tjänster, innovationer eller verktyg?
  2018-05-18
 • Ett program med både bredd och djup
  Konferensens seminarier innehåller fakta blandat med diskussioner och samtal om vårdskador, riskhantering och förbättringsarbeten, om systematiskt arbete med uppföljning och utvärdering.
  2018-05-17
 • Program Nationella Patientsäkerhets­konferensen 2018
  I år har vi bjudit in några av världens bästa hälso och sjukvårdssystem, Mayo Clincs och Intermountain Healthcare till konferensen. Tillsammans med vårt breda och djupa seminarieprogram ger Nationella...
  2018-05-07
 • Patientsäkerhets­konferensen 2018
  Planeringen av Patientsäkerhetskonferensen 2018 är i full gång. Våra deltagares kommentarer om vad som varit mycket bra och mindre bra med tidigare års konferenser ligger till grund för utveckling fra...
  2018-05-07
Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner.

Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018

Ett samarbete mellan arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting.