Information till posterhållare

Till dig vars poster har blivit accepterad att ställas ut på Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018.

Välkommen som posterutställare!  Du anmäler dig själv som deltagare på konferensen och betalar full konferensavgift.

ANMÄL DIG TILL KONFERENSEN

Information-till-posterhallare
  • Posterutställningen är i vår stora utställningshall Mötesplatsen, i direkt anslutning till våra seminarierum, monterutställning och den plats där kaffe serveras till lunch och fikapausar.
  • Ni tar med er postern till konferensen första dagen och sätter upp den själv. GÅ TILL KONFERENSINFORMATIONEN så får ni hjälp.
  • Här är lista över alla årets postrar och ert posternummer.
  • Varje posterutställare får en vit skärmvägg att sätta upp sin poster på och broschyrställ (A4-storlek) som sitter på själva väggen, där kan ni sätta era handouts. Vi har allt ni behöver för att sätta upp postern (häftstift eller liknande). Det ska vara lätt att gå runt i utställningen, därför finns inga bord vid posterskärmarna.
  • Posterutställningen är öppen under pauser såsom lunch och fika. Ni kan gå på seminarier. Ät lunch!
  • Ni ansvarar själva för att designa och trycka upp er poster, posterstorlek max 80 bred x 100 hög cm. Det går alltså bra att postern är mindre än detta. Ni kan även bidra med en rollup istället för poster (maxbredd på rollup är 80 cm x 200 cm) . Vi ser gärna att postern är på svenska men detta är inget krav.
  • För att göra er poster lättläst så rekommenderar vi att ni använder er av rubriker på postern som kort redovisar ert övergripande budskap, hur ni lade upp och genomförde arbetet samt vilket resultat ni har. Det är bra att tydligt berätta vad som fungerade och inte fungerade, vad som varit viktigt att tänka på i ert arbete och hur ni nu arbetar. Glöm inte övergripande titel och avsändare på postern!

Har du frågor kring din poster, kontakta konferens@konstella.se

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner.

Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018

Ett samarbete mellan arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting.